Fiets- en wandelroutes

Er zijn zeer veel fietspaden door heel Bretagne, waarvan de bekendste de Voie Verte is die op 5 km van de camping ligt. Voor de wandelaars is er de Grande Randonnée 380 van Morlaix. Meer info hieronder. Er zijn ook heel leuke wandelingen naar het dorp via beboste paden, je kunt een rondje maken en terugkomen door het bos. Dat is ongeveer 3 km. In de buurt van Lannion is een rustige wandeling door de bossen van het Centre de Découverte du Son aan te bevelen.

PARKEREN voor langere tijd: Je kunt je auto op de camping parkeren als je een fiets-ronde gaat maken van een aantal dagen. Kampeer je op je aankomst- en vertrekdag op de camping dan is parkeren gratis. Parkeer je alleen op je aankomst dag of alleen op je vertrekdag dan kost het parkeren €1 per dag. Kom je alleen je auto parkeren dan betaal je daarvoor €2 per dag.

Fietsroutes

Met momenteel 29 fietsroutes rondom Le Cloître-Saint-Thégonnec zijn er tal van mogelijkheden voor outdoorliefhebbers. In totaal zijn er 21 fietsroutes en 8 mountainbikeroutes, klaar om ontdekt te worden! Moeilijk om te kiezen, we weten het! 😉

Wandelroutes

De Grande Randonnée 380, ook wel genoemd de Tour des Monts d’Arrée, is een 224 kilometerslange wandelroute door de Finistère. Hij loopt pal langs onze camping en door Le Cloître-Saint-Thégonnec. Daarna, in zuidelijke richting, brengt hij de wandelaar naar de abdij van Relecq, gebouwd in 1132, aan de voet van de Monts d’Arrée.